Bonen

PAPUA NEW GUINEA

gelaagd, romig, blauwe druif, framboos, honing, beetje notig

RWANDA Ngoma

mild en zoet, rozijnen, perzik, framboos. Levendige aciditeit met een honingzoete chocolade nasmaak

Indian Monsooned Malabar

De  Malabar is een zoete romige koffie met een lage aciditeit. krachtig, en tonen van kruidige chocolade en noten. Beetje wild. Een unieke boon voor de ware liefhebber.

Ethiopie Sidama, biologisch

fluwelig, zoet, limoen, bloemig (jasmijn), lage aciditeit, medium body

Malawi AA plus Pamwamba

donker, rijk en sterk, wijnachtig met zoete ondertoon, chocola, boterig mondgevoel en een lange nasmaak

 

Colombia Huila Pitalito

vol, romig, karamel chocola en vanille. medium body en een intens aroma. als espresso maar ook heerlijk in de french press

Blend 13

Brazilie, Honduras en Indonesie: vol en rond, nootjes, chocola, aards en kruidig met een klein bosbesje uit Ethiopie om blij van te worden

Indonesië Kalossi, biologisch en fair trade

volle krachtige body, aards, fruit en honing-citrus smaak, kruidige afdronk, complexe, zeer intense koffie

Zomerblend

Ieder seizoen creëer ik een melange die past bij de geuren en sensaties van het jaargetijde. Deze intense zomerblend is vol en rijk, chocola ,karamel, hazelnoot met een fruittoontje op de achtergrond.

Brazilië Fra. Pinhiero

flinke body, lage zuurgraad, zoet, donkere chocolade en gedroogd fruit, stoere koffie met een prettige nasmaak

Costa Rica Candelaria

notig, rozijnen en zwarte besjes.  Fluwelig,  mild met choco nasmaak.

Honduras san Marcos, biologisch

medium body,licht fruitige aciditeit, mild, zoet, cacao en caramel, lekker voor cappuccino

Mexico Siera Azul bio

fluwelig, mild, gebalanceerd, een delicaat feestje van sinaasappel, chocola en nootjes, kruidig en honingzoete afdronk   (FTO= Fair Trade and Organic)

Bolivia Yanaloma, biologisch en fair trade

vol en rijk met een tipje honing-citrus, elegante afdronk, single-origin met eko-keurmerk